Despre companie

Exe Print – Digital Print & Copy Center  – este o firmă aflată în plină dezvoltare pe piața serviciilor de imprimare, grafică și producție publicitară din Iași.456287_431356396879492_2106654154_o

Suntem o echipă tânără, dinamică, orientată către furnizarea de servicii de cea mai bună calitate. Datorită promptitudinii, a punctualității în livrarea produselor care ne sunt comandate și a orientării noastre către satisfacerea dorințelor clienților, în ceea ce privește realizarea materialelor promoționale și de identitate vizuală, în ultimii ani am reușit ca să ne construim o rețea de clienți fideli atât din Iași dar și la nivel național.

În ultimul an am reușit să creștem numărul de clienți și de comenzi fapt ce ne-a permis mărirea echipei. Suntem adepții muncii fără stres, cultivăm un mediu informal, orientați atât pentru mulțumirea clienților noștri dar și pentru dezvoltarea profesională a angajaților noștri.

Din acest motiv căutăm oameni motivați, capabili să înțeleagă avantajele pe termen lung a unei dezvoltări organizaționale durabile și a muncii într-un mediu informal, persoane dispuse să se integreze în cadrul echipei și să-și aducă propria contribuție pentru ca firma să poată urca în topul unităților care oferă servicii de imprimare, grafică și producție publicitară.

Distribuie